Kind zit 14 jaar opgesloten in toilet, leeft van eigen uitwerpselen

Het Zeeuwse dorp Negensloot is woensdag opgeschrikt door een zeer lugubere ontdekking. Bij de familie Jansma heeft de politie een 18-jarig meisje gevonden dat haar hele leven verborgen werd gehouden op het toilet van de bovenverdieping. Vermoedelijk gaat het om de oudste dochter van het gezin. Dat schrijft de Negensloter Courant in de papieren versie. 

De politie startte een onderzoek nadat ineens een extreem hoge waterrekening bij de familie op de mat viel.

Een woordvoerder van het waterbedrijf wil niet zeggen of het bedrijf zelf de politie heeft ingeschakeld. ‘Wij gaan nooit in op individuele gevallen’, aldus de woordvoerder.

De hoge waterrekening bleek veroorzaakt doordat de waterleiding was gesaboteerd. Het meisje had de leiding tot boven de toiletpot verplaatst waardoor liters water per minuut wegstroomden.

Vermoedelijk is het meisje rond haar vierde levensjaar in het toilet opgesloten. Ze was net 18 geworden toen ze werd bevrijd.

Er zijn nog niet veel details bekend over de periode dat het meisje op het toilet zat opgesloten. Wat wel duidelijk is geworden, is dat het meisje zichzelf een fantasietaal heeft aangeleerd en zichzelf ter vermaak in een ander stelsel heeft leren rekenen.

Ze overleefde op uitwerpselen, water en restjes voedsel die ze af en toe kreeg toegeworpen.

Buurtbewoners reageren geschokt. ‘Zulke verhalen hoor je wel eens in het buitenland, maar nu komt het wel erg dichtbij. Ik had bovendien niet verwacht dat mijn buurman zijn dochter veertien jaar in een toilet zou opsluiten. Het is zo’n aardige man en hij zegt elke ochtend netjes ‘goedemorgen’. Bizar’.

Een gedachte over “Kind zit 14 jaar opgesloten in toilet, leeft van eigen uitwerpselen

 1. Hesketh

  Leuk voor al die Jansma heten; lekker discreet allemaal!
  Waarom hebben we het nog steeds over Volkert van der G?
  Ook gajes krijgt een mozaiekje voor hun smoelwerk om niet herkenbaar in beeld te komen; de slachtoffers die zij overvallen hebben c.q. gemolesteerd hebben mogen echter bést in beeld, liefst nog ingezoomd op hun tranen en verwondingen; kijkcijfers zullen we hebben!

  Hypocriete zooi, ik haat dit k*tland meer dan wat dan ook! (en ja, ik ben een “echte”
  Nederlander!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.