Teddybeer moordt Chinese kleuterklas uit

Maarliefst 17 kleuters zijn in het noorden van China om het leven gekomen bij een bizarre steekpartij in een klaslokaal van een plattelandsschool. Volgens Chinese staatsmedia werden de kleuters aangevallen door een ‘tot leven gekomen teddybeer’. De beer zou vervolgens met ‘scharen en scherpe voorwerpen’ die in het lokaal voorhanden waren de kleuters hebben neergestoken. 

De enige overlevende is de kleuterjuf.

Zij doet aan een Chinese staatscourant haar lugubere ooggetuigenverslag: ‘Die beer staat al jaren in het lokaal. Tijdens de handenarbeid hoorden we ineens een vreemd gegrom en zagen we de beer plotseling uit zichzelf bewegen. We raakten in paniek. De beer pakte vervolgens een schaar en besprong de doodsbange kinderen. We wilden vluchten maar de deur ging gewoon niet open, terwijl ik die deur zelf niet op slot had gedraaid.’

‘Die beer, hij was zo sterk als een reus en snel als een draak! Ik ben op hem gesprongen maar hij gooide me als een lappenpop door de lucht. Ik heb die beer daarna net zo lang in het gezicht geschopt tot hij ophield. Toen zakte hij ineens in elkaar en was het weer net zo’n levenloze pop als daarvoor.’

Opgetrommelde politie en dorpsbewoners konden uiteindelijk de deur forceren. 14 van de neergestoken kinderen waren toen al overleden. Drie anderen overleden later in het ziekenhuis.

Woedende dorpsbewoners, met name ouders van de slachtoffertjes, hebben vervolgens geprobeerd een oudere dorpsbewoner te lynchen.

De politie heeft de man kunnen ontzetten maar hij is voor verhoor meegenomen.

Volgens de regionale staatsmedia werd over deze man al langere tijd geklaagd omdat hij ‘schapen in geiten had veranderd’ en ‘zich bezighield met zwarte magie’.

De Chinese politie heeft de zaak in onderzoek. De kleuterjuf wordt verhoord. De beer is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

Een gedachte over “Teddybeer moordt Chinese kleuterklas uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.