Piloten denken op Schiphol te landen, staan plotseling op landingsbaan Eelde

Zaterdagmiddag zijn een aantal vliegtuigen van KLM geland op de luchthaven Eelde in de provincie Groningen. Even leek het er op dat de piloten waren uitgeweken door de storm boven Schiphol maar zelf vertelt één van de gezagvoerders een heel ander verhaal. 

De gezagvoerder (die anoniem wil blijven) van één van de kisten laat aan HeWat weten: “Toen we op Schiphol aanvlogen besloten we voor een nieuwe approach te gaan. We vlogen opnieuw aan maar tijdens de touchdown zagen we pas dat het geen baan van Schiphol kón zijn omdat er totaal andere bebouwing en signalering langs de baan stond. Het leek haast wel alsof we een stuk tijd hadden gemist. De omgeving versprong ineens naar iets heel anders, zoals een slechte springerige montage in een film.”

Volgens de gezagvoerder is het zowel technisch als fysiek onmogelijk dat ze ongemerkt helemaal naar het noorden zijn doorgevlogen en per abuis op de baan van Eelde zijn geland. “Met dit weer worden we nauwkeurig begeleid door de toren en door diverse technische hulpmiddelen. Die van Schiphol heeft een heel andere frequentie dan die van Eelde. Bovendien is Eelde, zeker met dit weer, een heel stuk verder vliegen. Daarin kunnen we ons nooit hebben vergist.”

Vliegtuigspotters bij Eelde zeggen dat ze alleen de vliegtuigen de startbaan hebben zien raken maar dat ze verder geen kisten hebben zien aankomen. Dit lijkt geen bijzonderheid omdat het zwaar bewolkt was en regende waardoor het zicht erg beperkt was.

Wel laat één van de spotters weten dat hij werd ‘verrast’ toen hij plotseling een kist van KLM zag verschijnen boven de baan. “Ik had een andere kist verwacht, en deze leek omaar uit het niets te verschijnen”, aldus de spotter.

Geen van de andere piloten wilde commenaar leveren aan HeWat. Ook de KLM en de luchtverkeersleidingen van Eelde en Schiphol wilden niet reageren.

 

2 gedachten over “Piloten denken op Schiphol te landen, staan plotseling op landingsbaan Eelde

  1. Aan/Uit

    Niks bijzonders. Ook deze storm is door HAARP gecreert. teleportatie en verdwijningen vliegtuigen is allemaal HAARP, al lang bekent.

  2. Aan/Uit

    die 777 van Malaysia Airlines die verdween, ook HAARP. Net als opwarming aarde en steeds meer stormen. HAARP begint nu ware aard laten te zien. germanwings is gecrasht nadat een krachtige straal vliegtuig raakte zelfmoord verhaal is zoveelste coverup…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.