‘Magnetronmaaltijd is voedsel voor aliens, bedacht door Monsanto’

De magnetronmaaltijd is niet uitgevonden om te worden geconsumeerd door mensen maar was oorspronkelijk bedoeld om gevangen gehouden aliens te voeden. Door gebruik te maken van een zeer hoge dosis microgolven kon het aardse voedsel geschikt worden gemaakt voor de aliens. Deze aliens ‘communiceren, eten en verteren hun voedsel op een andere quantumfrequentie’.

Dit staat in een geheim rapport als verslag van internationaal onderzoek waaraan ook de Wageningse universiteit heeft meegewerkt en waarop HeWat de hand heeft weten te leggen. 

Uitwisseling buitenaards onderzoek

Volgens de klokkenluider die het rapport lekte, een promovendus aan de Wageningse universiteit, wordt nu nog steeds op internationale schaal onderzoek gedaan naar zaken die te maken hebben met aliens.

Het gaat dan behalve over voedsel ook over zaken als transport, energie, geneeskunde, communicatie en zelfs ethiek. De onderzoeken zouden tussen de aarde en buitenaardsen worden uitgewisseld.

Microgolfoven

In het uitgelekte rapport is te lezen hoe gedurende de jaren 50 van de vorige eeuw door voedinsgdeskundigen wereldwijd in het geheim onderzoek werd gedaan naar ‘het aanpassen van voedsel of faseniveau’ en het ‘op quantumschaal muteren van enkelvoudige en meervoudige voedingsstoffen’, ‘ten behoeve van niet aardse zuigelingen en humanoïde wezens in de geslachtsrijpe leeftijd’.

Ook is te lezen hoe de toen recent uitgevonden ‘microgolfoven’ werd gebruikt om voedsel met grote hoeveelheden tegelijk aan te passen naar het ‘vereiste frequentieniveau in de celkernen’.

Het gaat om grote industriële machines met een vermogen van boven de 100 gigawatt.

Hoe het voedsel exact veranderde onder invloed van de micrgolfoven staat wel in het rapport beschreven maar is, kennelijk destijds al, weggelakt.

Monsanto

Opvallend detail in het rapport is de (financiële) betrokkenheid van Edgar Monsanto Queeny, destijds directeur van het nu omstreden Amerikaanse biotechnologische bedrijf Monsanto.

De resultaten van dit onderzoek zijn later gebruikt voor toepassing in commerciële producten zoals de verwarming van magnetronmaaltijden in standaard keukenmagnetrons onder de 1000 watt. Of ook dit voedsel door microgolven wordt aangetast wordt niet vermeld.

Volgens de promovendus is het rapport oorspronkelijk afkomstig van het ministerie van landbouw en werkte een hoogleraar van de Wageningen universiteit destijds mee aan het onderzoek naar het aanpassen van voedsel.

Gevangenisvoedsel

De promovendus laat weten dat hij momenteel deelneemt aan een geheim experiment met voedsel in gevangenissen. Bepaalde gevangen krijgen ‘speciaal bestraald voedsel’ en worden gedurende langere tijd aan een onderzoek onderworpen.

Onderzocht wordt vervolgens of de gevangenen die van het bestraalde voedsel eten vatbaarder zijn voor manipulatie. De methode van bestraling en de manipulatietechnologie zouden zijn verkregen via buitenaardse technieken.

3 gedachten over “‘Magnetronmaaltijd is voedsel voor aliens, bedacht door Monsanto’

 1. Germen Roding

  Leuke verhalensite. Ik zou alleen wat meer aandacht besteden aan de details.
  “Het gaat om grote industriële machines met een vermogen van boven de 100 gigawatt.”
  Nu, 2015, is het totale geïnstalleerde elektrische vermogen in Nederland slechts 16 gigawatt, in de VS rond de 2000 gigawatt. Begin jaren vijftig lag dit in de VS rond de 400 GW. Het voorgestelde wattage van 100 GW is voldoende om de gehele wereldbevolking van nu, elke drie uur, klokje rond, van een warme maaltijd te voorzien.
  http://www.rmi.org/RFGraph-US_electricity_demand

 2. Aan/Uit

  Onzin. met HAARP worden al lang vermogens tot boven de tienduizenden gigwat gehaald. laat je niet brainwashen door de msm wetenschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.