Politiek commentator Robert Jensen onder meer bekend van zijn optredens in het debat- en discussieprogramma Business Class staat op de loonlijst van George Soros. Dat blijkt uit een rondgang onder Twitteraars die anoniem willen blijven.

Jensen uitte de laatste tijd felle kritiek op Geert Wilders (PVV) en Thierry Baudet (FvD) vanwege hun opstelling in de aanpak van de coronacrisis door het kabinet. Beide partijen pleitten de afgelopen tijd voor een lockdown, volgens Jensen speelt dat alleen maar het kabinet in de kaart.

Eén van de anonieme twitteraars zegt echter: “Baudet en Wilders waren heel duidelijk: krachtige maatregelen zijn nodig. Kijk naar de sterftecijfers in landen die het virus al eerder kregen! Zodra de uitbraak onder controle is kunnen die maatregelen weer worden afgebouwd. Rara waarom Jensen daar op tegen is? George Soros, dat kan niet anders.”

Een andere anonieme Twitteraar: “Moeten we het hier echt over hebben?  Jensen is overduidelijk een VVD-mol. Vergeet niet dat Harry Mens Thierry Baudet aan de kant heeft gezet. Wie schoven daarna aan in Noordwijk? Juist Robert Jensen én Henk Otten.”

Stevig bewijs? “Dat maakt mij niet uit”, zegt een andere anonieme twitteraar: “Het scheelt wat klinkers en medeklinkers maar Robert Jensen en Henk Otten spelt toch echt George Soros!”

 

 

 

 

Door Jim Slayer