UTRECHT – De studentenintroductiedagen in Utrecht namen dit jaar een onverwachte wending toen een eerstejaars studente, Lisa de Vries, plotseling op mysterieuze wijze verdween en twee dagen later op al even mysterieuze wijze weer verscheen. De 19-jarige beweert een ongelofelijke tijdreis te hebben gemaakt naar de studentenintroductiedagen van de jaren zeventig.

Lisa, die biologie gaat studeren aan de Universiteit Utrecht, was met haar introductuegroepje op weg naar een kroeg toen ze plotseling in het niets verdween. Haar medestudenten en de organisatoren waren in shock en een zoekactie werd onmiddellijk op touw gezet.

Jaren zeventig

Twee dagen later dook Lisa weer op bij hetzelfde punt van haar verdwijning, gekleed in een opvallende jaren zeventig outfit.

Ze leek in de war, maar was verder ongedeerd. Lisa vertelde een verbazingwekkend verhaal over hoe ze plotseling terechtkwam in de studentenintroductiedagen van 1973. Ze beschreef gedetailleerd de evenementen, de muziek en zelfs de gesprekken die ze had met studenten uit die tijd.

“Ik was totaal in shock, maar iedereen was zo vriendelijk en ik besloot mee te doen aan de activiteiten. Het was fascinerend om te zien hoe anders alles toen was, van de kleding tot de gespreksonderwerpen,” zei Lisa.

Onderzoek

Hoewel velen sceptisch zijn over haar verhaal, zijn er enkele ouderen die beweren zich een “vreemd geklede” jonge vrouw te herinneren die in 1973 aan de introductiedagen deelnam.

De universiteit heeft aangekondigd een onderzoek in te stellen naar het incident.

Een gedachte over “MYSTERIEUZE VERDWIJNING IN UTRECHT: Studente beleeft introductiedagen in jaren zeventig”

Reacties zijn gesloten.