AMSTERDAM – In een schokkende onthulling die de politieke wereld op zijn kop zal zetten, hebben wetenschappers bewijs gevonden dat sommige Nederlandse burgemeesters mogelijk buitenaardse wezens zijn.

Het onderzoek begon toen Dr. Pieter van der Hoek, een neuroloog aan de Universiteit van Utrecht, afwijkende hersenactiviteit opmerkte bij enkele burgemeesters tijdens een routineonderzoek naar stress bij overheidsfunctionarissen. “De patronen die we zagen, waren niet typisch menselijk. Ze waren complexer en op een frequentie die we nog nooit eerder hadden waargenomen,” zei Van der Hoek.

Afwijkende DNA-structuren

Na deze ontdekking werd een team van experts op het gebied van astrobiologie, genetica en politieke wetenschappen samengesteld. Een van de conclusies van hun onderzoek is dat de DNA-structuren van de onderzochte burgemeesters afwijkingen vertonen die niet overeenkomen met bekende menselijke genetische variaties.

Dr. Lisanne de Graaf, een vooraanstaand geneticus, legt uit: “Deze genetische markers zijn voor ons onbekend. Ze lijken meer op genetische sequenties die we zien bij de wolven in Drenthe die buitenaards blijken te zijn.”

Onbeantwoorde vragen

Er zijn nog veel vragen die moeten worden beantwoord: zijn deze burgemeesters hier om ons te leiden of te observeren? Hoe lang is dit al gaande? En zijn er andere overheidsfunctionarissen die ook buitenaardse connecties hebben of zelf buitenaards zijn? En de regering en het koninlijk huis?

De overheid heeft commissie ingesteld om de bevindingen te onderzoeken, al is onduidelijk of de leden van deze commissie zelf wel allemaal menselijk zijn.

Reactie burgemeesters

Ondertussen hebben sommige burgemeesters die het onderwerp zijn van deze onthullingen, publiekelijk gereageerd en de claims ontkend, terwijl anderen van de aardbodem lijken te zijn verdwenen.

De burgemeesters die zijn onderzocht zijn overigens lid van verschillende partijen. Er lijkt geen buitenaardse voorkeur te zijn voor een specifieke politieke partij of ideologie.