Elmsville, Ohio, VS, 18 augustus 2023 – Bewoners van het rustige stadje Elmsville werden vandaag wakker in een wereld die niet helemaal de hunne leek. Volgens talloze meldingen lijkt de tijd in Elmsville op mysterieuze wijze te zijn verstoord, waardoor sommige inwoners momenten uit zowel hun verleden als mogelijke toekomst beleven.

Mevrouw Clara Thompson, een lokale lerares, vertelde verslaggevers dat ze tijdens haar ochtendwandeling plotseling werd overvallen door een visioen van haar jongere zelf, spelend met haar inmiddels overleden grootmoeder. “Het was zo echt, alsof ik weer 10 jaar oud was en in het park speelde,” zei een geëmotioneerde Thompson.

Een andere inwoner, de heer James Walters, beweert dat hij een glimp heeft opgevangen van Elmsville zoals het er over 50 jaar uit zou zien, met zwevende auto’s en kinderen die met holografische speelgoed spelen.

De lokale autoriteiten zijn verbijsterd en hebben specialisten ingeschakeld om het fenomeen te onderzoeken. Dr. Leonard Frayne, een expert in kwantumfysica, speculeert dat Elmsville mogelijk een tijdelijke verstoring in het ruimtetijdcontinuüm heeft ervaren. “Het is alsof het stadje tijdelijk op de grens van verschillende tijdlijnen heeft gebalanceerd,” zei Dr. Frayne.

Terwijl de wetenschappers proberen dit bizarre fenomeen te ontrafelen, proberen de inwoners van Elmsville zich aan te passen aan hun nieuwe realiteit, waar het verleden, het heden en de toekomst op onverklaarbare wijze met elkaar verweven zijn.